Copyright © Ferry Gulpen. Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door P&D Horbag
Home.

Bedrijf.

Foto's.

Diensten.

Contact.

Home.
Bedrijf.
Foto's.
Diensten.
Contact.
06-41047459
Het bedrijf
FeGu u vertrouwde partner voor al uw montage en onderhoud binnen en buitenshuis.
Hoe is de naam en het bedrijf FeGu Montage en Onderhoud ontstaan?

Al jarenlang voerde ik voor vrienden, familie en bekenden klussen en werkzaamheden uit in en rondom het huis. Steeds vaker kreeg ik ook aanvragen van andere mensen die onder de indruk waren van mijn werk en afwerking. Na lang nadenken heb ik daarom besloten om FeGu op te starten omdat de vele aanvragen niet meer te combineren waren met een baan ernaast.
De naam FeGu is afkomstig van de eerste twee letters van “Ferry” (mijn voornaam) en de eerste
twee letters van “Gulpen” (mijn achternaam). Omdat er al meerdere bedrijven met de naam “Gulpen” bestaan, hebben we besloten om mijn voornaam er ook bij te betrekken waarna de naam FeGu is ontstaan.

De naam FeGu Montage en Onderhoud Is gekozen omdat wij buiten ruwbouw ook zorgen voor een precieze afwerking. Te denken aan water, afvoer, beluchting, kozijnen, stucwerk, verfwerk, latex, keukenopbouw, vloeren en andere werkzaamheden. Door nauwe samenwerking met collega's op andere vakgebieden zijn er ook grotere klussen mogelijk. U kunt dus voor grote én kleine klussen terecht bij FeGu. Voor advies of een vrijblijvende offerte op maat kunt u contact opnemen.

Ferry Gulpen